O nama


ESTATE ISTRA je tvrtka, specijalizirana za promet nekretninama na području Istre, svaku nekretninu smo osobno pregledali i biti ćemo vaš vodič od početka do kraja realizacije vaše kupoprodaje ili najma.

Po čemu se razlikujemo od drugih agencija?

GARANCIJA NAJNIŽE CIJENE - Svojim kupcima i najmoprimcima jamčimo garanciju najniže cijene iste nekretnine na tržištu.

Ugovor između vlasnika nekretnine i ESTATE ISTRE sklopiti će se isključivo ukoliko vlasnik nekretnine garantira da je ESTATE ISTRI ponudio najpovoljniju cijenu nekretnine, te da niti jednoj drugoj agenciji neće dati povoljnije cijene, odnosno da ni sam neće ponuditi nekretninu povoljnije od cijena objavljenim na stranicama ESTATE ISTRA.

OSOBNO PROVIJERAVAMO I PREGLEDAVAMO SVAKU NEKRETNINU. Sve nekretnine osobno su provjerene, sa pažnjom izabrane i fotografirane kako bismo osigurali odgovarajući standard, točne podatke, kao i precizne i ažurne opise. Surađujući izravno s vlasnicima nekretnina, pružamo najbolju uslugu i najvišu vrijednost našim klijentima.

SPECIJALISTI SMO ZA NEKRETNINE U ISTRI

Za razliku od velikih agencija, mi pružamo lokalne informacije, i to iz prve ruke. Bilo da tražite nekretninu, ili je želite prodati, iznajmiti, obratite nam se – jako dobro poznajemo područje Iste u kojoj cijeli život živimo i upoznati smo sa svime što se nudi i traži u Istri. Ukoliko nemamo u ponudi nekretninu kakvu tražite, mi ćemo je potražiti za vas.

VAŠ SMO VODIČ OD POČETKA DO KRAJA KUPOPRODAJE ILI NAJMA NEKRERTNINE

Organiziramo vam pravnu službu koja za naše klijente obavlja sve poslove vezane uz knjižno imovinske provjere nekretnina, izrade svih pravnih akata do predaje potrebnih dokumenata na razrez poreza i uknjižbu vlasništva na kupljenoj nekretnini.

CIJENE I PLAĆANJA

Razgled nekretnine moguć je isključivo uz prethodno potpisani ugovor koji je temelj za daljnju suradnju, kao i za naplatu provizije, kad se nekretnina proda ili iznajmi. Agencija uslugu posredovanja naplaćuje u trenutku sklapanja predugovora ili ugovora, između vlasnika i kupca, odnosno najmoprimca. Naknadu za kupoprodaju iznosi 3 % + PDV od ugovorene kupoprodajne cijene. Naknada za iznajmljivanje nekretnina je jedna ugovorena mjesečna najamnina + PDV.

OSNOVNI PODACI

Naziv: ESTATE ISTRA j.d.o.o.
Sjedište: Šijanska cesta - Via Siana 1D, 52 100 Pula
OIB: 91746977825
MB: 05286166
Transakcijski račun: Privredna banka, IBAN računa HR79 2340 0091 1110 93 940, SWIFT CODE PBZGHR2X
Član uprave: Biserka Zuković